WIE BEN IK

Mijn naam is Iris Stroeve, ik ben een student Communication & Multimedia Design aan de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden. Al sinds mijn jonge jaren ben ik gefascineerd door fotografie en video.

Op op mijn dertiende begon ik mijn eigen YouTube kanaal en maakte ik drieënhalf jaar lang iedere week een nieuwe video. Daar ligt de basis van mijn passie voor video.

Tijdens mijn opleiding Communication & Multimedia Design aan de Hogeschool van Leeuwarden (NHL Stenden) heb ik mijn skills en expertise voor het maken van professionele video’s verder ontwikkeld. Én heb ik geleerd hoe je andere effectieve mediamiddelen maakt. En nog steeds leer ik iedere dag!

Ik vind het heerlijk om een mooie omgeving of gebeurtenis vast te leggen. Dus de stap naar VideoEnzo was zo gezet. Hoe tof is het om mijn passie ook professioneel in te zetten?

Ik weet dat er heel veel (kleine) organisaties zijn, die zich graag professioneler, pakkender en inspirerender zouden willen presenteren aan de buitenwereld. Maar dat het hen ontbreekt aan kennis, tijd en/of grote budgetten om dit te realiseren. Herken je dit? Neem dan vooral contact met me op! Met mijn passie, kennis en expertise ontwikkel ik in no time een professionele video, een persoonlijk magazine of andere media uiting. En omdat ik niet werk met een groot team en geen grote overhead heb, kan ik flexibel werken tegen een verrassend voordelige tarief.

Ik zou het fantastisch vinden om voor jou aan de slag te gaan, zodat jij met jouw organisatie impact kunt maken!

Benieuwd? Bel of mail me.

irisstroeve2003@gmail.com
06 42 11 43 70